Bel: 0486 56 87 95

Thermomix authorized dealer

De Thermomix past in ieder type van gezin: jong, derde leeftijd, samenwonend, student, alleenstaand, grote en kleine gezinnen, kortom voor iedereen die bewust bezig is met gezonde en evenwichtige voeding.

De Thermomix vervangt een groot aantal toestellen die elk nogal veel plaats innemen in onze kast. Daar de Thermomix zeer compact is, kan hij gemakkelijk op het aanrecht blijven staan en neemt hij niet veel plaats in. 

 

GEZOND

We kiezen zelf waarmee we gaan werken; verse groenten, fruit, gevogelte, vlees, vis, schaaldieren, zonder toevoeging van bewaar-en kleurstoffen. We kiezen zelf uit met welk vetstof we willen koken, we koken in functie van onze eigen behoeften en smaken.

De gaartijd stellen we in zodat we meer controle behouden over de smaak van de vitaminen en mineralen in onze bereiding. Het kookvocht  kan als basis gebruikt worden om sauzen en soepen te maken waardoor vet en margarines overbodig zijn.

 

GEMAKKELIJK

Dankzij een eenvoudige display is niets gemakkelijker dan het bedienen van een Thermomix. In een handomdraai koken we zoals de beste koks. De TM5 bevat een chip met het volledige basiskookboek waarbij we stap per stap een gerechtje kunnen klaarmaken. 

De Thermomix is geprezen door alle chef-koks omwille van zijn 5 troeven (mixen, mengen, kloppen, verwarmen en stomen) maar is ook een onmisbaar toestel in de dagdagelijks gezonde en bewuste huiskeuken.

 

GOEDKOOP

Met de Thermomix spaart u flink wat geld uit.

U kunt met verse voedingsgrondstoffen vele gerechten bereiden, waar u in de handel aanzienlijk meer zou moeten voor betalen bvb brood, confituur, smoothies, gebak, ijs en pizza zijn in een mum van tijd zelf gemaakt.

Dankzij het varoma gedeelte bereiden we in geen tijd een volledige maaltijd en wordt de warmte optimaal gebruikt.  

De Thermomix laat toe om in dezelfde gaartijd 4 lagen te gebruiken : saus,rijst/aardappelen, vis/vlees, groenten.

Zuinig in tijd maar ook in energie ,wat interessant is voor uw huishoudbudget en ook voor het milieu.

 

SNEL

Blijf er weinig tijd over om te koken ?

Met de Thermomix bereidt u een complete maaltijd in slechts 30 minuten. In een handomdraai mixen en pureren we van de zachtse soepen tot de hardste ingrediënten zoals fruit,groenten, suiker, ijsblokjes, ...

Lastige routinewerk neemt hij graag van u over, zodat u meer tijd hebt voor de mooie en aangename dingen van het leven.